وکیل مشهد

وکیل گرفتن خسارت تصادف در مشهد

Vakil Tassadofat dar Mashhad

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 

🚗 وکیل متخصص تصادفات در مشهد

آنچه در ادامه این مقاله خواهید خواند نمایش

آیا در یک تصادف ناخواسته دچار آسیب شده‌اید؟ آیا نیاز به مشاوره حقوقی دارید؟ وکیل پایه یک دادگستری ما در مشهد، با تجربه و تخصص در پرونده‌های تصادفات، آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای به شماست.

چرا باید به وکیل تصادفات مراجعه کنیم؟

تصادفات رانندگی می‌توانند پیچیده و استرس‌زا باشند. یک وکیل متخصص می‌تواند به شما کمک کند تا حقوق خود را به درستی مطالبه کرده و از پیچیدگی‌های قانونی مربوط به تصادفات رهایی یابید.

خدمات ما شامل چه مواردی است؟

  • مشاوره حقوقی در زمینه خسارت‌های مالی و جانی ناشی از تصادفات
  • پیگیری و دفاع از حقوق شما در دادگاه‌ها
  • کاهش مجازات‌های نقدی و غیرنقدی با استفاده از تبصره‌های قانونی
تماس با ما

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری ما در مشهد، اینجا کلیک کنید یا به وب‌سایت ما مراجعه فرمایید.

خدماتتوضیحات
مشاوره حقوقیارائه مشاوره‌های تخصصی در زمینه تصادفات
دفاع در دادگاهپیگیری پرونده‌های تصادفات و دفاع از حقوق موکلین
کاهش مجازاتاستفاده از تبصره‌های قانونی برای کاهش مجازات‌ها

قانون تصادفات رانندگی

انتخاب وکیل متخصص تصادف در مشهد

در هنگام رویارویی با تصادفات، انتخاب یک وکیل مجرب و متخصص می‌تواند تفاوت بزرگی در نتیجه پرونده شما ایجاد کند. وکیلی که دارای مهارت‌های ارتباطی قوی، دانش فنی عمیق، و تجربه‌ای غنی در رسیدگی به پرونده‌های تصادفی است، می‌تواند به شما در دستیابی به بهترین نتیجه ممکن کمک کند.

چرا نیاز به وکیل دیه داریم؟

اگر در اثر تصادف، خسارت جانی به شما یا عزیزانتان وارد شده است، مشورت با یک وکیل دیه می‌تواند در دریافت حقوق قانونی شما نقش مهمی داشته باشد. وکیلی که در این زمینه تخصص دارد، می‌تواند شما را در فرآیند قانونی یاری

 

🚗 راهنمای جامع تصادفات و خسارات 🚑

در هنگام تصادف، اگر وسیله نقلیه دارای بیمه باشد، طرفین باید به شرکت بیمه‌گر مراجعه کنند. شرکت بیمه پس از بررسی‌های لازم، موظف است تا سقف تعهدات خود، خسارت وارده را جبران نماید.

در صورتی که توافقی حاصل نشود، زیان‌دیده می‌تواند به مراجع قضایی مراجعه کند. مرجع قضایی پس از تحقیق و انجام تشریفات قانونی، رای خود را صادر می‌کند.

برای خسارات تا 200 میلیون ریال، شورای حل اختلاف و برای مبالغ بیشتر، دادگاه حقوقی صالح به رسیدگی است.

پس از قطعیت رای، مقصر باید خسارت را پرداخت کند. در صورت عدم پرداخت، زیان‌دیده می‌تواند از طریق قانونی اقدام به توقیف اموال مقصر نماید.

🚗 تصادفات و پیامدهای حقوقی آن در ایران 🇮🇷

در صورتی که تصادفی رخ دهد و منجر به آسیب جسمی شود، مقررات حقوقی مشخصی در ایران وجود دارد که باید رعایت شود. این مقررات به منظور حفظ حقوق شهروندان و تضمین عدالت در جامعه طراحی شده‌اند.

👮‍♂️ نقش افسر راهنمایی و رانندگی 👮‍♂️

افسر راهنمایی و رانندگی در صورت وقوع تصادف موظف است که اقدامات لازم را انجام دهد. این اقدامات شامل تنظیم گزارش تصادف، انجام اقدامات درمانی در صورت نیاز، انتقال مصدوم به بیمارستان، توقیف خودروهای طرفین و انتقال آن‌ها به پارکینگ و راهنمایی طرفین در خصوص مراجعه به مرجع صلاحیت دار (دادسرای عمومی و انقلاب) می‌باشد.

📝 مراحل قانونی پس از تصادف 📝

طرفین تصادف یا حتی یکی از آن‌ها باید به دادسرا مراجعه کنند و پس از تشکیل پرونده و ارائه مدارک مربوطه، کوپن بیمه مقصر در پرونده ضبط می‌شود. سپس با استعلام اصالت بیمه نامه و به دستور مقام قضایی، بیمه نامه مقصر به عنوان قرار پذیرفته ثبت می‌شود.

🏛️ روند دادگاه و اجرای حکم 🏛️

پس از ارسال پرونده به دادگاه و برگزاری جلسه، دادگاه نسبت به صد

🚗 قوانین تصادفات رانندگی در ایران 🚦

در این مقاله، ما به بررسی قوانین تصادفات رانندگی در ایران خواهیم پرداخت. این قوانین بر اساس مواد مختلف قانون مجازات اسلامی تعیین شده‌اند.

📜 ماده 717 قانون مجازات اسلامی 📜

مطابق با این ماده، هر گاه یکی از جهات مذکور در ماده 714 (بی احتیاطی یا بی مبالاتی یا عدم رعایت نظامات دولتی یا عدم مهارت راننده اعم از وسایل نقلیه زمینی یا آبی یا هوایی) موجب صدمه بدنی شود، مرتکب به حبس از یک تا پنج ماه و پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه مصدوم، محکوم می‌شود.

📜 ماده 715 قانون مجازات اسلامی 📜

بر اساس این ماده، هر گاه یکی از جهات مذکور در ماده 714 موجب مرض جسمی یا دماغی که غیرقابل علاج باشد و یا از بین رفتن یکی از حواس یا از کار افتادن عضوی از اعضای بدن که یکی از وظایف ضروری زندگی انسان را انجام می‌دهد یا تغییر شکل دایمی عضو یا صورت شخص یا سقط جنین شود، مرتکب به حبس از دو ماه تا یک سال و به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه مصدوم محکوم می‌شود.

📜 ماده 716 قانون مجازات اسلامی 📜

به شرح این ماده، هر گاه یکی از جهات مذکور در ماده 714 موجب صدمه بدنی شود که باعث نقصان یا ضعف دایم یکی از منافع یا یکی از اعضای بدن شود و یا باعث از بین رفتن قسمتی از عضو مصدوم گردد، بدون آن که عضو از کار بیفتد یا باعث وضع حمل زن قبل از موعد طبیعی شود، مرتکب به حبس از دو ماه تا شش ماه و پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه مصدوم محکوم خواهد شد.

📜 ماده 718 قانون مجازات اسلامی 📜

مطابق با این ماده، در مورد مواد فوق هرگاه راننده یا متصدی وسایل موتوری در موقع وقوع جرم مست بوده یا پروانه نداشته یا زیادتر از سرعت مقرر حرکت می‌کرده است یا آن که دستگاه موتوری را با وجود نقص و عیب مکانیکی مؤثر در تصادف به کار انداخته یا در محل‌هایی که برای عبور پیاده‌رو علامت مخصوص گذارده شده است، مراعات لازم ننماید و یا از محل‌هایی که عبور از آن ممنوع‌گردیده است رانندگی نموده، به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مذکور در مواد فوق محکوم خواهد شد. دادگاه می‌تواند علاوه بر مجازات فوق مرتکب را برای مدت یک تا پنج سال از حق رانندگی یا تصدی وسایل موتوری محروم نماید.

🚗 تصادفات و پیامدهای قانونی آن

در جامعه ما، تصادفات رانندگی متاسفانه روزانه رخ می‌دهد. برخی از این تصادفات منجر به قتل می‌شوند و مجازات‌های قانونی خاصی برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. قانون مجازات اسلامی ایران در ماده 290 به بعد، قتل را به سه دسته تقسیم کرده است: قتل عمد، قتل شبه عمد و قتل خطای محض.

🚦 قتل ناشی از تخلفات رانندگی

قتل ناشی از تخلفات رانندگی، با توجه به تعریف قانونگذار در ماده 291 به بعد قانون مجازات اسلامی، در شمار قتل‌های شبه عمد قرار می‌گیرد. چراکه علمای حقوق، جرائمی که در آن‌ها فاعل مرتکب بی‌مبالاتی یا عدم رعایت نظامات و مقررات شده ولی قصد نتیجه حاصله (قتل) را نداشته، در شمار جرائم شبه عمد آورده‌اند. برای کسب اطلاعات بیشتر، بهتر است به وکیل قتل در مشهد مراجعه کنید.

📜 قانون مجازات اسلامی

ماده 714 قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 در تعریف قتل غیرعمد ناشی از تخلفات رانندگی می‌گوید: «هرگاه بی‌احتیاطی، بی‌مبالاتی، عدم رعایت نظامات دولتی یا عدم مهارت راننده (اعم از وسایط نقلیه زمینی یا آبی یا هوایی) یا متصدی وسیله نقلیه موتوری منتج به قتل غیرعمد شود، مرتکب به شش ماه تا سه سال حبس و نیز به پرداخت دیه در صورت مطالبه از ناحیه اولیای دم محکوم می‌شود.»

🏛 رسیدگی به قتل غیرعمد

رسیدگی به قتل غیرعمد ناشی از تصادفات رانندگی در صلاحیت دادگاه کیفری 2 بوده و پس از انجام تشریفات و تحقیقات مذکور در بند قبل و اظهارنظر نظر پزشکی قانونی در خصوص علت مرگ و همچنین اظهارنظر قطعی کارشناس در خصوص نحوه تصادف و تعیین مقصر، پرونده جهت صدور رای از دادسرا به دادگاه و پس از صدور حکم قطعی پرونده جهت اجرای حکم به واحد اجرای احکام ارسال می‌گردد.

📌 نکته

مطابق ماده 6 قانون بیمه اجباری، چنانچه راننده مرتکب قتل فاقد بیمه باشد، شرکت بیمه موظف است بدون اخذ تضمین، خسارت زیان‌دیده (دیه) را پرداخت کند. وی بر امکان بازپس‌گیری دیه‌ای که به متخلف تعلق گرفته است، به وسیله سازمان بیمه تاکید می‌کند.

وکیل تصادف دیه و قتل مشهد

شرایط پرداخت دیه از بیت المال در ایران 🇮🇷

در قانون ایران، شرایط خاصی برای پرداخت دیه از بیت المال در نظر گرفته شده است. این شرایط بر اساس مواردی که در شرع مقدس اسلام تعیین شده است، تبیین می‌شود. در این مقاله، ما به بررسی این شرایط خواهیم پرداخت.

🚦 حوادث رانندگی و پرداخت دیه

یکی از مواردی که قانون پیش‌بینی کرده است، حوادث رانندگی است. اگر فردی در خیابان‌ها در اثر برخورد وسایل نقلیه عبوری کشته شود و تحقیقات مراجع انتظامی و دادگاه در جهت شناسایی مقصر یا راننده ضارب مفید به فایده واقع نگردد، حکم به پرداخت دیه متوفی از بیت المال صادر خواهد شد.

🔎 تحقیقات دادگاه و پرداخت دیه

پس از اینکه دادسرا تحقیقات لازم را در خصوص نحوه فوت متوفی انجام داد و شناسایی مقصر یا قاتل امکان‌پذیر نگردید، پرونده تکمیل و به دادگاه ارسال می‌گردد. دادگاه با توجه به کیفرخواست صادره از ناحیه دادستان، اقدام به صدور رای مبنی بر پرداخت دیه از بیت المال می‌نماید.

🏦 صندوق حمایت‌های بدنی و پرداخت دیه

رای صادره پس از طی مراحل اجرای احکام، مراتب به صندوق حمایت‌های بدنی ابلاغ می‌گردد. صندوق موصوف که حالیه مقر آن در خیابان آفریقای تهران می‌باشد، با بررسی موضوع و تشکیل پرونده علی حده، اقدام به واریز مبلغ دیه به حساب دادگاه می‌نماید که دادگاه نیز اقدام به پرداخت دیه به اولیای دم می‌نماید.

🔚 نتیجه‌گیری

با توجه به اینکه در شرع مقدس هیچ مجوزی برای هدر رفتن خون مسلمان وجود ندارد، پرداخت دیه در این شرایط از اهمیت بالایی برخوردار است و قانون ایران نیز این موضوع را تأیید کرده است.

🚦مهلت پرداخت دیه در حوادث رانندگی🚦
با توجه به قوانین ایران، مهلت پرداخت دیه در حوادث رانندگی بستگی به نوع جنایت دارد. این مهلت ها بر اساس ماده ۴۸۸ قانون مجازات اسلامی مصوب 1392 تعیین شده اند:

نوع جنایت
مهلت پرداخت
عمد موجب دیه
ظرف یک سال قمری
شبه عمد
ظرف دو سال قمری
خطای محض
ظرف سه سال قمری
به طور خلاصه، اگر شخصی در حین مهلت مقرر، تمام یا قسمتی از دیه را پرداخت کند، محکومٌ له مکلف به قبول آن است.

📊معیار محاسبه قیمت پرداخت دیه📊
بر اساس ماده 490 قانون مجازات اسلامی، اگر پرداخت کننده بخواهد هر یک از انواع دیه را پرداخت نماید و یا پرداخت دیه به صورت اقساطی باشد، معیار قیمت زمان پرداخت است مگر آنکه بر یک مبلغ قطعی توافق شده باشد.

 

5/5 - (1 امتیاز)
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
وکیل ۰۹۱۵۴۷۷۲۰۰۸